كميسيونامنيت‌ملي و سياست‌خارجي مجلس در بيانيه‌اي اعلام كرد كه توسعه رابطه با انگليس تا عذرخواهي رسمي نخست‌وزير اين كشور به مصلحت نيست.
به‌ گزارش خبرنگار پارلماني باشگاه خبرنگاران، كميسيون امنيت‌ملي و سياست‌خارجي مجلس امروز (سه شنبه) در بيانيه‌اي نسبت به مواضع اخير نخست‌وزير انگليس واكنش نشان داد، كه متن بيانيه به شرح ذيل است:

جنايت و خيانت‌هاي دولتمردان انگليس در طي دهه‌هاي گذشته هيچگاه از حافظه ملت با بصيرت ايران اسلامي پاك نخواهد  شد و همه مي‌دانند دولت انگليس با ايجاد اختلافات مذهبي در ميان ملت‌هاي مسلمان با خلق گروه‌هاي ملحد، منحرف وحمايت از گروه‌هاي تروريستي از جمله داعش، القاعده و منافقين سنگ بناي اختلافات مرزي بسياري در كشورها همواره چهره واقعي خود را براي ملت‌هاي منطقه به تصوير كشيده است.

امروز وضعيت نابسامان سياسي و اقتصادي انگليس، كامرون نخست‌وزير اين كشور را به پريشان‌گويي وا داشته كه در نشست سازمان ملل پرده ديگري از خصومت‌هاي كينه‌توزي جبهه باطل عليه ايران اسلامي به نمايش گذاشت.

شايد برخي ازساده‌لوحان داخلي به خود آيند و احساس نكنند كه دشمنان قسم خورده نظام اسلامي دست از خصومت خود برداشته‌اند، از اين‌رو كميسيون امنيت‌ملي وسياست‌ خارجي مجلس توصيه اكيد مي‌كند كه توسعه رابطه با انگليس در اين مقطع تا عذرخواهي رسمي نخست‌وزير انگليس به مصلحت نيست.

 منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
دسته ها : اخبار سياسي
چهارشنبه نهم 7 1393 0:12

 

روحاني گفت: مقامات آمريكايي‌ خودشان اعلام كرده‌اند كه خواستار آموزش و تجهيز گروه تروريستي و اعزام آنها به سوريه براي جنگيدن هستند.

رئيس جمهور كشورمان در مصاحبه با مجري و كارشناس معروف سي ان ان درباره مذاكرات هسته‌اي گفت: همه با هم بايد استفاده خوبي از اين فرصت تاريخي ببريم.

به گزارش تسنيم، حسن روحاني رئيس جمهوري كشورمان كه در نيويورك به سر مي برد در مصاحبه با فريد زكريا مجري سي ان ان گفته است گروه موسوم به "ارتش آزاد سوريه" كه عليه بشار اسد مي‌جنگند تروريست هستند.

به گفته زكريا، از نقطه نظر ايران، تفاوت چنداني ميان داعش و ارتش آزاد سوريه وجود ندارد.

روحاني گفت: مقامات آمريكايي‌ خودشان اعلام كرده‌اند كه خواستار آموزش و تجهيز گروه تروريستي و اعزام آنها به سوريه براي جنگيدن هستند.

رئيس جمهور ايران در پاسخ به اين سوال كه آيا منظور شما "ارتش آزاد سوريه" است؟، گفت: هر اسمي دوست داريد روي آنها بگذاريد. فرض كه اينگونه باشيد، اين يك گروه است، آن يك گروه ديگر، بر اساس آنچه اعلام كرده‌اند، مطمئن نيستم طرح آنها چيست، گفته‌اند علاقه داريم اين افراد را در كشور ديگري آموزش دهيم، آموزش نظامي، و گفته‌اند در يك چارچوب زماني. با اجازه چه كسي با چه حكمي؟ بر اساس كدام قانون و نرم بين المللي آنها اين كار را انجام مي‌دهند؟

به گفته مجري سي ان ان راه‌حل‌هاي سياسي در عراق، سوريه و افغانستان همه به صورت عجيبي به ايران منتهي مي‌شود. ايران واقعا رابطه مهمي با دولت عراق دارد. ايران داراي رابطه گسترده‌اي با دولت سوريه است.

زكريا در ادامه گفت: در افغانستان كه توافقي جديد ميان دو رقيب حاصل و شد و دولت وحدت ملي به وجود آمد، چه كسي بر آنها نفوذ داشت كه ما نداريم؟ ايراني‌ها هستند. من از روحاني در اين باره پرسيدم كه آيا نمي‌توانيد در تمام اين جبهه‌ها مفيد باشيد؟ و او گفت، اول ما بايد به موضوع هسته‌اي بپردازيم. اگر ما از موضوع هسته‌اي عبور كنيم، مي‌توانيم در تمام آن موارد بسيار مفيد باشيم.

روحاني درباره مذاكرات هسته‌اي گفت: همه با هم بايد استفاده خوبي از اين فرصت تاريخي ببريم.

زكريا گفت روحاني براي روشن شدن اين موضوع از ضرب‌المثلي ايراني استفاده كرد كه مي گويد اول بچه ايي كه زاييدي بزرگ كن بعد از بچه بعدي حرف بزن.

مشروح اين مصاحبه قرار است روز يكشنبه از شبكه خبري سي ان ان پخش شود.

 منبع: دنياي اقتصاد 

دسته ها : اخبار سياسي
جمعه چهارم 7 1393 18:17

 

سخنراني رئيس‌جمهور ايران در مجمع عمومي سازمان ملل بازتاب گسترده‌اي در رسانه‌هاي بين‌المللي داشت. اغلب شبكه‌هاي مهم خبري جهان اين سخنراني را به طور زنده پخش كرده و پس از آن هم به تفسير اظهارات رئيس‌جمهور ايران پرداختند. اغلب اين رسانه‌ها به نقش مهم تهران در منطقه در مسائل مختلف از جمله مبارزه با تروريسم اشاره كرده‌اند.

روزنامه گاردين بلافاصله پس از پايان سخنراني حسن روحاني گزارش داد كه «سخنراني رئيس‌جمهور ايران دو محور اصلي داشت: 1- مقابله با داعش را به كشورهاي منطقه بسپاريد و 2- توافق اتمي با ايران راه را براي همكاري بيشتر در ديگر عرصه‌ها هموار خواهد كرد.»

به گزارش فارس، مجري شبكه سي‌ان‌ان با اشاره به سخنراني گفت كه «تنش‌زدايي سال قبل بين آمريكا و ايران، جاي خود را به واقعيت سرد مذاكرات سخت اتمي داده است.»

سخنراني رئيس‌جمهور ايران در مجمع عمومي سازمان ملل بازتاب گسترده‌اي در رسانه‌هاي بين‌المللي داشت. اغلب شبكه‌هاي مهم خبري جهان اين سخنراني را به طور زنده پخش كرده و پس از آن هم به تفسير اظهارات رئيس‌جمهور ايران پرداختند. اغلب اين رسانه‌ها به نقش مهم تهران در منطقه در مسائل مختلف از جمله مبارزه با تروريسم اشاره كرده‌اند.

روزنامه گاردين بلافاصله پس از پايان سخنراني حسن روحاني گزارش داد كه «سخنراني رئيس‌جمهور ايران دو محور اصلي داشت: 1- مقابله با داعش را به كشورهاي منطقه بسپاريد و 2- توافق اتمي با ايران راه را براي همكاري بيشتر در ديگر عرصه‌ها هموار خواهد كرد.»

رويترز هم در گزارشي نوشت كه «حسن روحاني مقصر ظهور افراطي‌گري در منطقه را كشورهاي خاص و سازمان‌هاي اطلاعاتي آنها دانست؛ كشورهايي كه نامي از آنها نبرد.»

خبرگزاري آسوشيتدپرس هم در اين باره گزارش داد كه «رئيس‌جمهور ايران مي‌گويد اگر غرب انعطاف نشان دهد، توافق اتمي قابل حصول است.»

پايگاه آمريكايي «بيزينس اينسايدر» هم نوشت: «حسن روحاني رئيس‌جمهور ايران در سخنراني سازمان ملل خود خواستار اتخاذ رويكردي واحد براي توقف تروريسم و افراطي‌گري در خاورميانه و مناطق نزديك به آن شد.»

يكي از مجريان شبكه آمريكايي سي‌ان‌ان هم در توئيتر شخصي خود در اين باره نوشت: «با ديدن حسن روحاني، اين برايم مشخص شده كه تنش‌زدايي سال قبل آمريكا و ايران(در سازمان ملل) با واقعيت سرد يك مذاكرات سخت(اتمي) جايگزين شده است.»

خبرگزاري فرانسه هم گزارش داد: «رئيس‌جمهور ايران به سازمان ملل گفت كه «غرب در خاورميانه و آسياي ميانه اشتباهات استراتژيك كرده است؛ اشتباهاتي كه به ايجاد اماكن امن براي تروريست‌ها شده است.»

 منبع: دنياي اقتصاد 

دسته ها : اخبار سياسي
جمعه چهارم 7 1393 18:12

 

 با نزديك شدن به مهم ترين بحث انتخاباتي شهرستاني پايگاه خبري آملي ها اقدام به معرفي كانديداهاي احتمالي مجلس در شهرستان آمل نموده كه اين به معناي طرفداري و پيروي از هيچ يك از اين عزيزان نمي باشد و تنها بر اثر حدس و گمان اين پايگاه در خصوص افراد ذيل مي باشد

به گزارش آملي ها ، در حالي كه انتخابات مجلس اواخر سال آينده برگزار خواهد شد اما به علت شرايط خاص آمل يكي از حساس ترين حوزه انتخاباتي مجلس دهم در استان مازندران با بيشترين تعداد راي دهنده خواهد بود اين نيز باعث شده است كه كم كم برخي از كانديداها به خصوص مدعيان انتخابات را به تكاپو بيندازد ، تا جايي كه اسامي متفاوت و متعددي را جهت كانديداتوري در انتخابات مجلس به گوش مي رسد در اين نوشتار سعي شده است كه به تحليل كلي برخي از مهمترين افراد شاخص در انتخابات آينده بپردازيم. قطعاً در اينده اين پايگاه خبري سعي خواهد نمود با تحليل هاي كامل تر ، مصاحبه با اين كانديداها و اظهار نظر خواص در مورد انتخابات مجلس و انتظارات شان از نماينده گان به شناخت بيشتر مخاطبين خويش كمك نمايد

1.رضا حاجي پور


حاجي پور در دوره هاي گذشته نيز سوداي رسيدن به مجلس را در سر مي پروراند كه به همين دليل او را يكي از كانديداهاي احتمالي و قريب به قطعي انتخابات آينده مي دانند رضا حاجي پور داراي مدرك دكتري مديريت و برنامه ريزي شهري و داراي سمتهاي اجرايي همچون قايم مقامي امور ايثارگران صدا و سيماي جمهوري اسلامي و بخشداري رودهن و آبعلي بوده است بعضي از كارشناسان اين بار حاجي را رقيب سختي در انتخابات مي دانند كه به راحتي حاضر نيست از گردونه رقابت خارج شود و شايد اين پيش پيني به خاطر آرايي است كه حاجي پور مي تواند از بخش ها و روستاهاي اطراف آمل كسب كند

2. عزت الله يوسفيان ملا


يوسفيان ملا سابقه سه دور نمايندگي حضور در مجلس شراي اسلامي را به وكالت از آملي ها داراست اين بار شايد يوسفيان در ايام انتخابات با چالشهايي جدي رو به رو شود يوسفيان در 2 سال اخير با ورود به بخش عزل و نصب ها تحت يكسرس فشارها و جو سازي ها قرار گرفته است اما در آن روي سكه نزديكي يوسفيان به دولتي ها قظعا و دارا بودن قاطبه آراي مردم شهر و بخش لاريجان نيز همواره اندوخته انتخاباتي خوبي براي يوسفيان ملا خواهد بود و به همين دليل آقاي خاص انتخابات آمل همچنان نيز به عنوان مدعي اول انتخابات مجلس در شهرستان آمل مطرح مي باشد

3. سيد محمد پژومان


سيد محمد پژومان با راي بي نظيرش در انتخابات شوراي شهر آمل زنگ خطر را براي بسياري از رقبايش در انتخابات مجلس به صدا در آورد هر چند به صورت رسمي اعلام كانديداتوري ننموده است اما با حضور پر رنگش در مجامع و ميان مردم مي توان از حالا يك مدعي جدي دانست ،در هر حال با ورود وي به اين كارزار مطمنا بايد با حريفان جدي و استخوانداري رقابت كنند كه شايد هرگز به وي اجازه حضور در اين كرسي را ندهند

4.مريم پروين


لقب زن در سايه در مدت انتخابات شوراي اسلامي شهر و روستا هميشه در مورد مريم پروين به گوش مي رسد خيلي ها عدم حضور وي در انتخابات دوره گذشته را علاوه بر مدارك فراوان كارشناسي وي به جهت فقدان مدرك كارشناسي ارشد مي دانند با اين حال رد پاي همكاري وي در رسانه ها و يكي از افراد خاص شهرستان كه در سطح استان نيز داراي سمت مي باشد هميشه بر سر زبان هاست با اين حال بايد ديد مريم پروين مي تواند رقيبي جدي براي رقباي خود باشد

5.جميله سالار
جميله سالار نيز هميشه در هر انتخاباتي در شهرستان به عنوان چهره اي مقبول مطرح مي گردد كه مطمنا با توجه به گرايش اصلاح طلبي وي در صورت حضور يكي از گزينه هاي جدي انتخابات خواهد بود كه به ديد كارشناسان نيز رقابت جانانه اي با ديگران خواهد داشت به هر حال كانديداتوري جميله سالار در مجلس ششم كه با دستاوردي قريب به 35 هزار راي رو به رو بوده است قطعا شرايط را بر رقبا سخت خواهد كرد و جدي گزينه اصلاح طلبان خواهد بود

6.محمد قنبري


محمد قنبري كه از افراد خوش نام در شهرستان آمل مي باشد و شايد دانشگاهي ترين چهره محتمل حضور در انتخابات نيز شخص محمد قنبري باشد رياست وي بر دانشگاه علمي كاربردي و حضور فعلي وي در سمت معاونت آموزش و پرورش استان نيز كه نشان از حمايت دولتي ها خواهد داشت شايد احتمال حضور وي جهت كانديداتوري مجلس را افزايش دهد به هر حال استعداد بالقوه قنبري مطمنا رقيب جدي براي سايرين خواهد بود

اين مطلب ادامه دارد ...

 Source: Amoliha 

پنج شنبه بیستم 6 1393 1:18
 حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي با صدور حكمي اعضاي جديد شوراي راهبردي روابط خارجي را منصوب كردند.
بهگزارش پايگاه اطلاع رساني دولت به نقل از پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري،،متن حكم رهبر معظم انقلاب اسلامي به شرح زير است:
بسم الله الرّحمن الرّحيم
جناب آقاي دكتر خرازي
نظربه ضرورت تكميل اعضاي شوراي راهبردي روابط خارجي، آقايان: دكتر سعيد جليلي، دكتر ابراهيم شيباني، حسين طارمي، مهدي مصطفوي اهري، سردار احمد وحيدي بعنوان اعضاي جديد آن شورا با رياست جنابعالي منصوب مي شوند.
با توجه به تجربيات دوره ي گذشته و نقش اين شورا در ياري رساندن مسئولان براي تصميم گيريهاي كلان و بهره مندي از نخبگان در اين عرصه، اميد است در دوره يجديد شاهد حضور موثرتر آن شورا در وظائف محوله باشيم.
سيد علي خامنه اي
25/خرداد/1393

 منبع: پايگاه اطلاع رساني دولت
دسته ها : اخبار سياسي
يکشنبه دوم 6 1393 20:49
 
ما اصلا در هيات رييسه راي‌گيري نكرديم بلكه به توصيه اكتفا نموديم و بنده به شما گفتم اين كلمه حداقل ايجاب مي‌كند كه ساير نمايندگان هم حق انتخاب شدن داشته باشند و شما گفتيد اين مساله را مديريت كرده و حل مي‌كنيد اما متاسفانه حل نشد در حالي كه به راحتي مي‌توانستيد مديريت كنيد و بي‌خودي اينگونه وقت جلسه گرفته نشود.

بعد از چند هفته كش و قوس و اختلاف، با تصميم و راي نمايندگان مجلس، نظر كميسيون فرهنگي مجلس در خصوص ناظر شوراي نظارت بر مطبوعات لغو شد. 

 

ماجرا از آنجا آغاز شد كه كميسيون فرهنگي مجلس كه اكثريت آن را نمايندگان نزديك به جبهه پايداري تشكيل مي دهند نام "رسايي" و "نبويان" از نمايندگان منتسب به اين جبهه را به عنوان گزينه‌هاي پيشنهادي براي عضويت در هيات نظارت بر مطبوعات معرفي كرد. 


ناديده گرفتن نام علي مطهري با اين استدلال كه او راي لازم را براي كانديداتوري نياورده است با اعتراض مطهري و جمع زيادي از نمايندگان روبرو شد. 


علي لاريجاني رييس مجلس هم تا حدودي اين اعتراض‌ها را وارد دانست و به ابهام معرفي كانديداها از سوي كميسيون فرهنگي اشاره كرد، ابهامي كه بنا شد بعد از تعطيلات مجلس رفع شود. 

 

در فاصله تعطيلات مجلس اما هجمه عليه رييس مجلس و علي مطهري و مرتبط دانستن دفاعيات لاريجاني از اين موضوع به نسبت فاميلي او با مطهري سبب شد كه در نهايت علي مطهري از كانديداتوري در هيئت نظارت بر مطبوعات انصراف دهد. 


با اين وجود اما انتظار مجلسي ها آن بود كه كميسيون فرهنگي افراد ديگري رانيز به عنوان كانديدا معرفي كند تا دست آنها براي انتخاب ناظر باز باشد، خواسته اي كه از سوي كميسيون فرهنگي اجابت نشد تا در نهايت امروز به راي گيري استمزاجي از صحن مجلس منتهي شود. 

 

نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در جلسه علني امروز در جريان رسيدگي به انتخاب ناظرين در شوراي نظارت بر مطبوعات با نظر كميسيون فرهنگي كه حداقل دو برابر در اين شورا عضويت داشته باشند مخالفت كردند. 

 

در جريان رسيدگي به انتخاب ناظرين در شوراي نظارت بر مطبوعات، نمايندگان مجلس شوراي اسلامي تذكرات متعددي را مطرح كردند كه در اكثريت اين تذكرات بانظر كميسيون فرهنگي مخالفت بودند و خواستار راي‌گيري استمزاجي مجلس براي انتخاب ناظرين بودند. 

 

در همين راستا لاريجاني كه رياست جلسه علني را بر عهده داشت پس از تذكرات متعدد نمايندگان اظهار كرد: اين جلسه نشان مي‌دهد نظرات متفاوت بوده و برداشت از آيين‌نامه نيز متفاوت است. ما در هيات رييسه راي‌گيري نكرديم؛ لذا به كميسيون فرهنگي توصيه كرديم با توجه به كلمه حداقل كه در آيين‌نامه نيز آمده است اجازه دهند ساير نمايندگان هم به عنوان ناظر كانديدا باشند. 

 

وي خاطرنشان كرد: كميسيون فرهنگي بايد به اين مساله توجه مي‌كرد و وقت جلسه را نمي‌گرفت. در واقع ارزش ندارد كه اين مساله تبديل به اختلافي در مجلس شود. 

 

لاريجاني با تاكيد بر اينكه اگر كلمه حداقل در آيين‌نامه براي انتخاب ناظرين وجود نداشت حق با كميسيون فرهنگي بود، گفت: آمدن اين كلمه در آيين‌نامه به اين مقصود است كه دست نمايندگان بسته نشود؛ لذا بايد نظر استمزاجي از مجلس بگيريم تا بتوانيم تصميم لازم را اتخاذ كنيم. 

 

بر اساس اين گزارش، اين موضوع به راي گذاشته شد كه اكثريت مجلس نپذيرفتند كه نظر كميسيون فرهنگي مورد قبول باشد. 


بر همين اساس رييس مجلس شوراي اسلامي اعلام كرد: به نظر استمزاجي مجلس بايد احترام بگذاريم و احترام به اين نظر براي همه نمايندگان مي‌تواند مفيدباشد و كميسيون فرهنگي هم كسي را از كانديداتوري محروم نكند. 

 

خشم تندروها از راي استمزاجي مجلس 

اين تصميم مجلس اما خشم تعدادي از نمايندگان مجلس را برانگيخت و رييس مجلس را متهم به ديكتاتوري كردند. 

 

پس از اينكه نمايندگان به رد نظر كميسيون فرهنگي راي دادند و قرار بر اين شد كه كساني كه قصد كانديدا شدن دارند مجددا ثبت نام كنند و در صحن مجلس راي‌گيري انجام شود اعضاي جبهه پايداري و تعدادي از اعضاي كميسيون فرهنگي همچون پژمان‌فر، حسينيان، كوچك زاده، طاهري، آقاتهراني، كوثري و زاكاني اعتراض خود را اعلام كردند. 

 

زاكاني هم خطاب به لاريجاني گفت كه رييس مجلس اعمال ديكتاتوري مي‌كند. 

 

پس از اين صحبت‌ها لاريجاني خطاب به نمايندگان معترض گفت كه اگر استبداد بد است استبداد اقليت بدتر است. نماينده‌ها به راي كميسيون فرهنگي راي ندادند و از بيش از 200 نماينده فقط 100 نفر راي دارند. طبق آيين نامه فقط نظر رييس مجلس مطرح است و چون ابهام داشتند نظر استمزاجي را مطرح كردند. 

 

رييس مجلس ادامه داد: ديكتاتور كساني هستند كه به راي مجلس اعتراض داشته باشند. اين راي كه ما گرفتيم ديكتاتوري نيست. رييس مجلس بايد نظر بدهد. ديكتاتوري كسي است كه به راي مجلس اعتنا نداشته باشد و من چون ابهام داشتم از مجلس راي مشورتي گرفتم. 

 

لاريجاني با عتاب خطاب به اين نمايندگان گفت: چطور در جاهاي ديگر اگر رييس مجلس نظر بدهد ديكتاتوري نيست و اينجا ديكتاتوري است؟ 

 

در حين سخنان لاريجاني درگيري‌هايي بين زاكاني و نعمتي اتفاق افتاد كه قاضي پور نماينده اروميه سعي كرد زاكاني را آرام كند. همچنين فضاي مجلس كه به شدت شلوغ شده بود با درگيري لفظي بين نمايندگان ادامه پيدا كرد و فضاي متشنج مجلس دقايقي طول كشيد. 

 

توضيحات سالك درباره روند بررسي انتخاب ناظرين در هيات نظارت بر مطبوعات در كميسيون فرهنگي 

در همين رابطه رييس كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در تذكري روند بررسي و انتخاب ناظرين در هيات نظارت بر مطبوعات را بيان كرد. 

 

حجت‌الاسلام احمد سالك، رييس كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در جريان رسيدگي به انتخاب ناظرين مجلس در هيات نظارت بر مطبوعات، گفت: طبق ماده 218آيين‌نامه براي انتخاب ناظران كميسيون‌هاي تخصصي و يا مجلس، كميسيون ذيربطموظف است به تعداد دو برابر مورد نياز از نمايندگان داوطلب واجد شرايط را به مجلس معرفي كند. 

 

وي افزود: طبق اين ماده از آيين‌نامه وقتي به كميسيون تخصصي يعني كميسيون فرهنگي اين موضوع منتقل شد بحث مفصلي صورت گرفت و تصميم كميسيون هم اتخاذ شد اما بحث‌هاي فراواني را به دنبال داشت كه در پي آن اطلاعيه داديم و به نمايندگان مهلت داده شد تا آنهايي كه كانديدا هستند سوابق خود را براي نظارت ارائه كنند كه نهايتا كميسيون وارد شور شده و جمع‌بندي رابه هيات رييسه اعلام كرد. 

 

رييس كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي با توجه به تذكر پيرموذن خطاب به رييس مجلس، گفت: اينكه وي مي‌گويد فقط جايگاه عده‌اي حفظ شده نه نمايندگان مجلس، اين واقعا توهين به كميسيون است. در مجلس چه جرياني وجود دارد كه فقطبراي اين كميسيون است ولي در ساير كميسيون‌ها اينگونه نيست؟ 

 

سالك افزود: ما چه نظر خاصي داشتيم كه بعضي از آقايان ديروز مصاحبه كردند وگفتند چون هيات رييسه با فلاني نظر ندارد اينگونه عمل مي‌كند در حاليكه كميسيون نظر خود را در چند مرحله داده است؟ بايد اجازه دهيد انتخابات برگزار شود. 

 

لاريجاني كه رياست جلسه علني را بر عهده داشت در پاسخ به سخنان سالك، گفت:ما اصلا در هيات رييسه راي‌گيري نكرديم بلكه به توصيه اكتفا نموديم و بندهبه شما گفتم اين كلمه حداقل ايجاب مي‌كند كه ساير نمايندگان هم حق انتخاب شدن داشته باشند و شما گفتيد اين مساله را مديريت كرده و حل مي‌كنيد اما متاسفانه حل نشد در حالي كه به راحتي مي‌توانستيد مديريت كنيد و بي‌خودي اينگونه وقت جلسه گرفته نشود.

 منبع: پايگاه خبري تحليلي خرداد
دسته ها : اخبار سياسي
يکشنبه دوم 6 1393 20:42
 
هواپيماي منهدم شده از نوع پنهانكار و رادار گريز بوده و قصد نفوذ به حريم منطقه‌ هسته‌اي نطنز را داشت كه با هوشياري و اقدام به موقع شبكه پدافندي، قبل از ورود به منطقه مورد اصابت موشك زمين بههوا قرار گرفت. اين اقدام شيطنت‌آميز بارديگر خوي ماجراجويي رژيم صهيونيستي را آشكارتر و برگ سياه ديگري به پرونده سراسر جنايت و خباثت اين رژيم جعلي و جنگ طلب افزود.

روابط عمومي ‌كل سپاه ازسرنگوني يك فروند پهپاد جاسوسي رژيم صهيونيستي توسط پدافند نيروي هوافضاي سپاه خبر داد. 

به گزارش فارس، روابط عمومي كل سپاه در اطلاعيه‌اي اعلام كرد: يك فروند هواپيماي جاسوسي بدون سرنشين رژيم صهيونيستي پس از رهگيري توسط پدافند نيروي هوافضاي سپاه مورد اصابت موشك قرار گرفت و سرنگون شد. 
 
براساس اين اطلاعيه هواپيماي منهدم شده از نوع پنهانكار و رادار گريز بودهو قصد نفوذ به حريم منطقه‌ هسته‌اي نطنز را داشت كه با هوشياري و اقدام بهموقع شبكه پدافندي، قبل از ورود به منطقه مورد اصابت موشك زمين به هوا قرار گرفت. 
 
اين اطلاعيه افزوده است: اين اقدام شيطنت‌آميز بارديگر خوي ماجراجويي رژيمصهيونيستي را آشكارتر و برگ سياه ديگري به پرونده سراسر جنايت و خباثت اينرژيم جعلي و جنگ طلب افزود. 
 
در اين اطلاعيه همچنين تاكيد شده است: سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در كنار ساير نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي براي دفاع از ملت شريف و سرزمين اسلامي ايران از آمادگي همه جانبه و قاطع برخوردار بوده و حق هر گونه واكنشو مقابله به مثل را براي خود محفوظ مي داند.

 منبع: پايگاه خبري تحليلي خرداد
دسته ها : اخبار سياسي
يکشنبه دوم 6 1393 20:34
 رييس جمهوري روز يكشنبه دوم شهريورماه همزمان با نخستين روز هفته دولت، با بيان اينكه استراتژي دفاعي ايران «بازدارندگي» يا «دفاع مؤثر» است، گفت: ما در برابر تهديد دست روي دست نمي‌گذاريم در برابر طراحي دشمن نسبت به استقلال وعظمت‌مان آرام نمي‌نشينيم و در عين حال، اخلاق و عدالت و اعتدال را حتي دردفاع نيز فراموش نمي‌كنيم.

 

رييسجمهوري روز يكشنبه دوم شهريورماه همزمان با نخستين روز هفته دولت، با بياناينكه استراتژي دفاعي ايران «بازدارندگي» يا «دفاع مؤثر» است، گفت: ما در برابر تهديد دست روي دست نمي‌گذاريم در برابر طراحي دشمن نسبت به استقلال وعظمت‌مان آرام نمي‌نشينيم و در عين حال، اخلاق و عدالت و اعتدال را حتي دردفاع نيز فراموش نمي‌كنيم.

 

بهگزاش پايگاه اطلاع رساني دولت ، حجت‌الاسلام والمسلمين دكتر حسن روحاني پساز بازديد از نمايشگاه «خودباوري و مديريت جهادي» وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در جمع فرماندهان، محققان و كاركنان وزارت دفاع، گفت: تعدي، تجاوز، ظلم و اجحاف را حتي در ميدان جنگ روا نمي‌داريم، بلكه آنجا هم عدالتاست. اخلاق در جنگ، ايمان و احترام به انسانيت است و دكترين دفاعي جمهوري اسلامي ايران بر مبناي دفاع است.
رييس شوراي عالي امنيت ملي گفت: ايرانبر مبناي تجاوز هيچ سلاحي را طراحي نكرده و نخواهد كرد و تمام تحقيقات و صنعت دفاعي ايران بر اين مبناست كه چگونه دفاع كنيم و چگونه دشمن را از تجاوز بازداريم.
رييس جمهوري با بيان اينكه «ما اهل غيرت هستيم، اهل غارت نيستيم»، خاطر نشان كرد: ما نه قصد دخالت در كشوري را داريم، نه قصد تجاوز به كشوري داريم و نه مي‌خواهيم منابع و منافع ديگران را غارت كنيم، بلكه صنعت دفاعي و آموزش نظامي ما بر مبناي بازدارندگي يا دفاع است.
دكترروحاني ضمن قدرداني از فعاليت‌هاي ارزشمند صنايع دفاعي در زمينه طراحي و ساخت موشك‌هاي زمين به زمين، تأكيد كرد: اگر دقت موشك هاي زمين به زمين را دنبال مي‌كنيم بخاطر مسايل اخلاقي و انساني است چرا كه اگر دقت موشك را بكاهيد، همان‌قدر بايد درباره احتمال آسيب‌ديدن يك بي‌گناه احساس مسئوليت كنيد.
رييس‌ جمهوري در تشريح علت اهميت توسعه و ارتقاء صنعت دفاعي كشور،گفت: اهميت توسعه و ارتقاء صنعت دفاعي براي اين است كه جنگ نشود؛ برخي فكرمي‌كنند اين سلاح‌ها و تجهيزات دفاعي را درست مي‌كنيم تا بر سر دشمن بزنيم، اين در حالي است كه اصل اين است كه دشمن هوس تجاوز نكند، البته اگر ضرورتي پيش آمد و دشمن دچار خطاي محاسبه شد، مي‌ايستيم و دفاع كرده و از سلاح هم استفاده مي‌كنيم كه اين حق‌مان بوده و دفاع مشروع از خود، منطبق برمعيارهاي شرعي و حقوقي است.
دكتر روحاني با بيان اينكه قدرت دفاعي جمهوري اسلامي ايران هرگز براي تجاوز به هيچ كشوري حتي براي تجاوز به يك كشور ضعيف نخواهد بود، خاطر نشان كرد: همسايگان، دوستان و جهان اسلام بدانند كه اگر ايران در صنعت دفاعي توانمند مي‌شود، تنها براي امنيت خود مانيست، بلكه براي امنيت منطقه است چرا امنيت، رفاه و ثبات ايران به منطقه پيوند خورده است، توسعه در صورتي امكان‌پذير است كه نه تنها ايران امن باشد– كه امن است – حتي اطراف و پيرامون ما امن باشد؛ بنابراين قدرت و صنعت دفاعي ايران عليه همسايگان و دوستان نخواهد بود.
رييس جمهوري افزود: مخالف حضور بيگانگان در منطقه هستيم، قبلاً اين را گفته‌ايم و اكنون مجدداًتكرار مي‌كنيم كه خودمان با همسايگان به خوبي مي‌توانيم امنيت اين منطقه حساس را تأمين كنيم.
دكتر روحاني با بيان اينكه دنبال رقابت تسليحاتي درمنطقه نيستيم، خاطر نشان كرد: سهم صنايع دفاعي ايران از توليد ناخالص داخلي (جي‌دي‌پي) ميزان بالايي نيست و بسيار پايين‌تر از كشورهاي ديگر است چرا كه هر مقدار به اين بخش اختصاص داده شود، از توسعه در بخش‌هاي ديگر كاسته خواهد شد.
رييس شوراي عالي امنيت ملي با بيان اينكه «براي دفاع ازخود هر چه لازم بدانيم از كسي اجازه نمي‌گيريم»، گفت: خودمان براي دفاع ازخود تصميم گرفته، اجرا و عمل كرده و كشور را حراست مي‌كنيم.
رييس جمهوري در محور ديگر سخنانش، تأكيد كرد: ما به دليل موازين شرعي و اخلاقي واصول انساني و به دليل فتواي مقام معظم رهبري نه دنبال سلاح هسته‌اي و نه سلاح ميكروبي و نه سلاح شيميايي هستيم، البته ما قرباني سلاح شيميايي هستيم، اما در عين حال دنبال ساخت سلاح كشتار جمعي نبوده، نيستيم و نخواهيمبود و تسليحات متعارف را براي دفاع از خود كافي مي‌دانيم.
دكتر روحاني با بيان اينكه بايد سلاح كشتار جمعي از جهان و مخصوصاً منطقه حساس خاورميانه برچيده شود، تصريح كرد: نمي‌شود كه فقط يك بخشي از ان‌پي‌تي اجراشود و يك بخش‌ آن روي زمين بماند.
رييس جمهوري شهيد تهراني‌مقدم را از نيروهاي متخصص، دقيق و راستگو در زمينه موشك‌هاي زمين به زمين دانست و گفت:دقت در سلاح تنها غرور نيست كه وقتي هدف را مي‌زنيد، احساس غرور كنيد؛ بلكه مسأله اخلاق است كه كمي خطا ممكن است عشاير، يا عده‌اي كپرنشين را نشانه برود. نه تنها دقت در سلاح امري علمي است، بلكه امري اخلاقي و ايمانينيز هست.
دكتر روحاني با قدرداني مجدد از رويكرد شهيد تهراني‌مقدم برايارايه اظهارنظرهاي دقيق و درست در زمينه موشك‌هاي زمين به زمين، تصريح كرد: اگر دقيق حرف نزنيم، مسئولين سياسي كشور را در محاسباتشان به گمراهي مي‌كشانيم، بنابراين با دقت حرف زدن خيلي مهم است، البته از آغاز پيروزي انقلاب و مخصوصاً طي سال‌هاي اخير حركت بسيار بزرگي در كشور صورت گرفته و قدردان همه كساني هستيم كه با ايمان و تلاش شبانه‌روزي‌شان پيشرفت‌ها را رقم مي‌زنند.
رييس جمهوري فعاليت‌هاي ارزشمند و پيشرفت‌هاي حاصل شده از جمله در حوزه‌هاي «ضدزره»، «موشك هوا به هوا» و «موشك هوا به زمين» را خوشحال‌كننده دانست و اظهار داشت: به ثمر رسيدن فكرها، لذت‌بخش است؛ وقتي بحث علمي و تحقيق به نتيجه مي‌رسد و فرضيه‌اي اثبات مي‌شود، خيلي لذت دارد كه با لذت غذا و اضافه حقوق و مسكن قابل مقايسه نيست.
رييس جمهوري در پايان سخنانش در ارايه توصيه‌هايي به مسئولان وزارت دفاع و دست‌اندركاران صنعت دفاعي كشور، گفت: كار صنعت دفاعي با صنعت كشور بايد بهم پيوسته و وابسته باشد؛ هر كاري كه صنعت معمولي مي‌تواند انجام دهد را رها كنيد. صنعتدفاعي انحصاري است و رقيب ندارد، لذا بايد نظارت و دقت را بيشتر كنيم و بخش‌هايي كه انحصاري نيست را لطفاً به بخش ديگر صنعت واگذار كنيم و دست‌اندركاران حوزه دفاعي نظارت كنند تا سلاحي خوب، دقيق، مناسب و ارزان ساخته شود.
دكتر روحاني با تأكيد بر اينكه وزارت دفاع و مسئولان وزارت دفاع جلوي كارهاي موازي را بگيرند، تصريح كرد: تحقيق قدر حوزه دفاعي قشنگ وزيباست و در عين حال منابع‌مان محدود هم است و شرايط كشور خاص است، لذا اولويت‌بندي كرده و به دنبال اولويت‌ها برويم. خودكفايي خوب است اما بگذاريم، قدم به قدم و حساب‌شده و با دقت حركت شود و مخصوصاً در بخش‌هايي كه غيرنظامي است بايد دقت بيشتري مد نظر قرار گيرد.
رييس جمهوري در پايان اظهار داشت: فعاليت‌هاي بزرگ را در حوزه صنعت دفاعي با دقت محاسبه و اولويت‌ها، با توجه به نياز نيروهاي مسلح و با توجه به تهديدات امروز و فرداي منطقه و جهان، ادامه دهيد و دولت يازدهم پشتيبان شما در تمامي بخش‌هادر حد توان خواهد بود و مقام معظم رهبري نيز قدردان كار شما هستند.
رييس‌جمهوري، مشكلات در حوزه‌هاي «آب»، «كاسته شدن منابع انرژي» و «خشونت و افراطي‌گري» را از جمله مشكلات دنيا خواند و گفت: مشكل خشونت و افراطي‌گري بلاي خانمان‌سوزي است كه امنيت و آرامش بسياري از كشورها را بر هم زده و حتي بنيان‌گذاران خشونت و افراط هم نسبت به آينده خود نگران شده‌اند.
دكترروحاني افزود: جمهوري اسلامي ايران از آغاز دولت يازدهم با صداي بلند مي‌گفت افراط و خشونت يك معضل جهاني است و همه بايد براي ايستادن در مقابل آن دست به دست هم دهيم، كه همه جهانيان و كشورها به اتفاق به قطعنامه پيشنهادي ايران تحت عنوان «جهان عاري از خشونت و افراط» رأي دادند و حتي دشمنان جمهوري اسلامي ايران هم جرأت نكردند در برابر اين شعار مردم‌پسند و جهان‌پسند مخالفت كنند اما در عمل، هنوز براي افراط و خشونت بخصوص در منطقهخاورميانه كاري نشده است.
رييس‌ جمهوري در تبيين ابعاد خشونت و افراط فعلي، به تجاوز نسبت به رفاه، امنيت، جان، ناموس، زندگي و خانه و كاشانه مردم در برابر تيغ افراط و خشونت و تروريسم اشاره كرد و گفت: «امروز در عراق هم كليسا خراب مي‌شود، هم كنيسه، هم مسجد، هم حسينيه و هم امام‌زاده.»
دكترروحاني با بيان اينكه جهان اسلام و منطقه در آتش نفاق مي‌سوزد، اظهار داشت: همه مسير ترقي زير پاي افراط و خشونت له شده است؛ البته اتحاديه‌ها وائتلاف‌ها و توازن قوا و عدم توازن قوا نيز مسأله‌اي است كه در منطقه و جهان مورد توجه باشد. جايگاه ايران و تأثير آن در منطقه و جهان به حدي است كه نمي‌توان از ثبات، رفاه، امنيت، توسعه، امنيت‌ ‌آبراه‌ها در منطقه و همچنين از امنيت انرژي در جهان و از حركت‌ خودجوش و مردم‌جوش و مردم‌سالار در منطقه سخن گفت و از ايران سخني به ميان نياورد. ايران جايگاه عظيم خود را دارد و بار مسئوليت سنگيني را بر دوش مي‌كشد.


 منبع: پايگاه اطلاع رساني دولت
دسته ها : اخبار سياسي
يکشنبه دوم 6 1393 19:58
 معاوناول رييس جمهوري با تاكيد بر اين كه نبايد به سادگي از بحث بورسيه ها گذشت، تاكيد كرد: حتي اگر 10 وزير علوم در اين دولت تغيير يابند اما باز همموضوع بورسيه هاي غيرقانوني پيگيري خواهد شد.

معاون اول رييس جمهوري با تاكيد بر اين كه نبايد به سادگي از بحث بورسيه ها گذشت، تاكيد كرد: حتي اگر 10 وزير علوم در اين دولتتغيير يابند اما باز هم موضوع بورسيه هاي غيرقانوني پيگيري خواهد شد.
بهگزارش پايگاه اطلاع رساني دولت، اسحاق جهانگيري پيش از ظهر امروز (يكشنبه)در مراسم توديع وزير سابق و معارفه سرپرست وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با تبريك هفته دولت و گراميداشت ياد و خاطره شهيد رجايي و شهيد باهنر اظهارداشت: معمولاً مرسوم است كه در هفته دولت براي مراسم افتتاح شركت كنيم وليامروز در نتيجه اقدام مجلس شوراي اسلامي اينجا هستيم.
معاون اول رييس جمهور با تاكيد براينكه دولت تدبير و اميد در مبارزه با مفاسد به ويژه فساددر عرصه علمي كشور جدي است و مصمم است اين لكه ننگ را از نظام جمهوري اسلامي ايران پاك كند تصريح كرد: امروز متاسفانه فساد در كشور به شكل سيستمي شده و اين موضوع زماني دردآورتر است كه فساد و رانت به سطوح عالي مديريتي كشور كشيده شود.
معاون اول رييس جمهور خاطرنشان كرد: مسائل تكان‌دهنده‌اي در موضوع بورسيه وجود داشته اما نجابت آقاي دكتر فرجي دانا وهمكاران ايشان باعث شد تا اين مسائل در مجلس شوراي اسلامي بازگو نشود اما در جلسه هيات دولت برخي از جزئيات اين مسائل عنوان گرديد.
معاون اول رييس جمهور تصريح كرد: اين دولت حتماً اين مسائل را پيگيري مي‌كند و قرار نيست با كسي تعارف داشته باشد و اگر كسي به ناحق و با دروغ و از طريق زدوبند از رانتي استفاده كرده، حتماً بايد آن رانت را پس بدهد.
دكتر جهانگيري گفت:‌در روزهاي آغازين كار دولت تدبير و اميد متوجه برداشت ۱۶ ميليارد تومان از بودجه دولت و بيت المال براي يك دانشگاه جديدالتاسيس غيرانتفاعي شديم و اگرچه كمك دولت به دانشگاه‌هاي غيرانتفاعي اتفاق غيرطبيعي نيست اما سوال اين است كه چگونه دانشگاهي كه هنوز مجوز آن مشخص نشده، در آخرين روز دولت قبل، اين پول را از حساب نهاد رياست جمهوري به حساب اين دانشگاه منتقل كردند. 
جهانگيري با بيان اينكه ريال به ريال اين مبلغ متعلق به بيت‌المال است و بايد به آن جايگاه بازگردد گفت: اگر آقاي خاتمي براي چنين كاري به جاي ۱۶ ميليارد تومان، ۱۶ ميليون تومان پول برداشت مي كرد حيثيت او را به باد مي دادند.
معاون اول رييس جمهور در ادامه با بيان اينكه همه از رفتن دكتر فرجي دانا متاسف و ناراحت هستيم اظهار داشت: ايشان در حالي از وزارتخانه علوم، تحقيقات وفناوري مي‌رود كه خاطره خوشي از خود برجاي گذاشته و رييس جمهور، هيات دولت و همكاران ايشان در وزارتخانه و همچنين دانشگاهيان و پيشكسوتان علمي كشور از او تقدير مي‌كنند. 
جهانگيري با تاكيد براينكه همه بايد نسبت به تصميم مجلس شوراياسلامي تمكين كنيم خاطرنشان كرد: استيضاح براساس قانون و براساس اصل مردم سالاري يكي از حقوق مجلس شوراي اسلامي است.
معاون اول رييس جمهور دكتر فرجي دانا را شخصيتي اخلاقي، متدين، دانشمند و توانا خواند و افزود: ايشان به جز برنامه هاي دولت و رويكردهاي رييس جمهور كه در انتخابات ۲۴ خرداد ۹۲ اعلام شده بود كار ديگري انجام نداد و عملكرد او در واقع عمل به «منشور دولت تدبير و اميد» بود و مشي ايشان نيز اعتدالي و پرهيز از حاشيه بود.
ويبا بيان اينكه ايشان مورد علاقه دانشگاهيان بوده و هستند تصريح كرد: بايد خوشحال باشيم كه يك مدير و يك وزير در حوزه مسئوليت خود از محبوبيت زيادي نزد اشخاص تاثير گذار در آن حوزه برخوردار است و اين يك فرصت براي دولت و نظام است كه كارهايش با هزينه كمتري به نتيجه مي رسد.
معاون اول رييس جمور از دكتر فرجي دانا به عنوان يك دانشمند واقعي ياد كرد و گفت: هيچ گاه ايشان را خسته، عصباني و كم حوصله نديديم و در مجلس شوراي اسلامي در جلسه استيضاح نيز با نهايت اخلاق و روش علمي از خود دفاع كردند. 
جهانگيري بااشاره به علاقه رييس جمهور به دكتر فرجي دانا خاطرنشان كرد: دكتر روحاني تمام تلاش خود را براي ادامه فعاليت دكتر فرجي دانا بكار گرفت و به طور جدياز ايشان دفاع كرد و همه اعضاي هيات دولت را نيز مكلف كرد تا در اين خصوص وقت بگذارند.
معاون اول رييس جمهور اضافه كرد: دكتر روحاني در چند جلسهمختلف تاكيد كرد تا هرآنچه در توان دولت وجود دارد براي ادامه فعاليت دكترفرجي دانا بكار گرفته شود.
معاون اول رييس جمهور خاطرنشان كرد: از زمان آغاز دولت تدبير و اميد كه در خصوص تقسيم كارهاي ايشان و معاون اول مذاكره شده بود، دكتر روحاني اعلام كردند كه علاقمند به حضور در جلسات استيضاح نيستند و در دوره رياست جمهوري آقايان هاشمي رفسنجاني و خاتمي نيز تقريبا هيچگاه رييس جمور در جلسات اسيتضاح حضور پيدا نكرده بود.
معاون اول رييس جمهور ادامه داد:‌ البته اگر قرار بود دكتر روحاني در جلسه استيضاح حضور پيدا كنند بايد برنامه سفر استاني به اردبيل را به تاخير مي انداختند كه اين موضوع به مصلحت نبود و دولت بر اين موضوع تاكيد داشت كه حلمشكلات مردم كشور در اولويت قرار دارد و قرار نيست رييس جمهور به خاطر دفاع از وزير خود مردم استان اردبيل را چشم به راه بگذارد. 
جهانگيري بااشاره به سخن برخي افراد كه مي گويند رييس جمهور مي توانست ۵ دقيقه در جلسه استيضاح حضور پيدا كند افزود: اين جمله به يك شوخي شبيه است زيرا جلسهاستيضاح و جلسات مجلس شوراي اسلامي داراي ضوابط و مقررات خاصي است و نمي توان بدون برنامه‌ريزي و قبل از طرح استيضاح، سخنراني كرد.
معاون اول رييس جمهور در بخش ديگري از سخنان خود تاكيد كرد دولت تدبير و اميد از زمانآغاز فعاليت خود به دنبال رفع فضاي پرتنش ميان سه قوا بوده و خوشبختانه امروز شاهد فضاي آرام و تعامل سازنده ميان قواي سه گانه هستيم.
وي با تاكيد براينكه بناي دولت تدبير و اميد همكاري جدي با مجلس شوراي اسلاميه است خاطرنشان كرد: هيچگاه فراموش نمي كنيم كه در دولت گذشته رابطه ميان دولت و مجلس چگونه بود و رييس جمهور وقت عليه رييس مجلس شوراي اسلامي سي ديمنتشر ‌كرد.
معاون اول رييس جمهور با بيان اينكه ما به جايگاه مجلس و جايگاه مردم سالاري واقف هستيم گفت: به همين دليل استيضاح را يك حق قانوني براي نمايندگان مجلس شوراي اسلامي مي‌دانيم.
معاون اول رييس جمهور تصريح كرد: برنامه دولت تدبير و اميد گريز از افراط و تمايل به اعتدال و عقلانيت است و به طور جدي تلاش مي كند اعتدال و تدبير را در همه شئون ادارهكشور نهادينه سازد.
معاون اول رييس جمهور با تاكيد براينكه كشور بايد از شرايط ركود خارج شود اظهار داشت: ركود فقط در بخشهاي اقتصادي نيست بلكه ركود سياسي، فرهنگي و اجتماعي نيز بايد از ميان برود تا اميد در ميان مردم افزايش يابد زيرا اميد مردم به آينده بزرگترين سرمايه‌اي است كه در اختيار نظام جمهوري اسلامي ايران قرار دارد.
معاون اول رييس جمهور در ادامه باتاكيد بر لزوم توسعه علم و فناوري گفت: اين تنها يك شعار نيست و بايد به طور جدي تلاش كنيم تا از اقتصاد متكي به نفت فاصله بگيريم و تنها جايگزين نفت نيز اقتصاد دانش‌بنيان است و وزارت علوم، تحقيقات و فناوري بايد در اينزمينه پيشتاز باشد.
در اين مراسم دكتر جهانگيري لوح تقديري با امضاي رييس جمهور را به دكتر فرجي دانا اعطا كرد و همچنين حكم دكتر نجفي سرپرست اين وزارتخانه را نيز به ايشان اعطا نمود.
در اين مراسم كه وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، معاون علمي و فناوري رييس جمهور، معاون اجرايي رييس جمهور، رئيس بانك مركزي و مشاورين رييس جمهور در امور فرهنگي وامور اقليت‌هاي مذهبي نيز حضور داشتند دكتر فرجي دانا وزير سابق علوم، تحقيقات و فناوري با بيان اينكه دولت تدبير و اميد در همين مدت كوتاه دستاوردهاي بزرگي در بخش اقتصادي و سياست خارجي داشته گفت: عده‌اي كه مي‌خواستند اين دولت را ناتوان ببينند از هيچ كوششي فروگذار نمي كنند تا نااميدي را در ميان جامعه گسترش دهند.
وي با تاكيد براينكه نبايد اجازهدهيم اين طرح به نتيجه برسد، برلزوم ايجاد نشاط در دانشگاه‌ها و آغاز سال تحصيلي جديد به شكل بي سابقه و سرشار از نشاط تاكيد كرد. 
فرجي دانا اعتماد نظام به دانشگاهيان را يك سرمايه دانست و گفت: دولت تدبير و اميد خواستار مشاركت حداكثري دانشگاهيان در اداره امور جامعه هستند و تلاش برخي افراد براي ايجاد فاصله ميان دانشگاهيان و نظام يك خطر بزرگ است كه نظام راتهديد مي كند.
وي با تاكيد براينكه همه نسبت به قانون سرتعظيم فرود مي آوريم گفت: مسير ما در آموزش عالي به گفتمان غالب درآوردن علم و فناوري است.
دراين مراسم دكتر نجفي سرپرست وزارت علوم، تحقيقات و فناوري هم در سخناني ازاستيضاح دكتر فرجي دانا به عنوان فرصتي براي ايشان ياد كرد تا بتواند به علاقه اصلي خود يعني علم، تحقيق و آموزش بپردازد.
وي افزود: اين استيضاح در حقيقت بار مسئوليت دولت را از دوش دكتر فرجي دانا برداشت اما لطمه بزرگي به نظام علم و تحقيق و آموزش عالي كشور وارد كرد. 
نجفي تاكيد كرد اگرچه نتيجه استيضاح خوشايند نبود اما اين اقدام يك حق قانوني مجلس شوراي اسلامي است و از نظر ما اين موضوع ديگر سپري شده و بايد نگاهمانرا به آينده معطوف كنيم و مسئله استيضاح را به فراموشي بسپاريم.


 منبع: پايگاه اسلاع رساني دولت
دسته ها : اخبار سياسي
يکشنبه دوم 6 1393 19:55
 معاوناول رييس جمهور به رييس دبيرخانه ستاد هماهنگي مبارزه با مفاسد اقتصادي دستور داد در خصوص يكي از معادن آهن كشور كه گفته شده يكي از مديران دولت فعلي آن را به نام همسر خود ثبت كرده، با دقت و سرعت بررسي و پيگيري شود.

معاون اول رييس جمهور به رييس دبيرخانه ستاد هماهنگي مبارزه با مفاسد اقتصادي دستور داد در خصوص يكي از معادن آهن كشور كه گفته شده يكي از مديران دولت فعلي آن را به نام همسر خود ثبت كرده، با دقت و سرعت بررسي و پيگيري شود.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني دولت ، اسحاق جهانگيري پس از اطلاع از موضوع ياد شده، در پي نوشتي به رييس دبيرخانه ستادهماهنگي مبارزه با مفاسد اقتصادي تاكيد كرد: «موضوع بسيار مهمي است، با دقت و سرعت پيگيري و در صورت صحت مطلب، ضمن ارجاع پرونده به قوه قضائيه، نتيجه گزارش شود.»
معاون اول رييس جمهور در اين پي نوشت همچنين خطاب به وزير صنعت، معدن و تجارت بر ضرورت همكاري آن وزارتخانه براي پيگيري موضوع تاكيد كرد.
گفتني است اخيرا يكي از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با يكي از خبرگزاري ها، مدعي شده بود كه برخي معادن به نام مديران دولتي و خانواده هايشان ثبت شده و اين تخلفات در دولت گذشته و دولت فعلي نيز ادامه دارد. اين نماينده همچنين از ثبت يك معدن آهن به ارزش 10 ميلياردتومان به نام همسر يكي از مديران دولت فعلي خبر داده بود.


 منبع: پايگاه اطلاع رساني دولت
دسته ها : اخبار سياسي
يکشنبه دوم 6 1393 19:49
X