معاوناول رييس جمهور به رييس دبيرخانه ستاد هماهنگي مبارزه با مفاسد اقتصادي دستور داد در خصوص يكي از معادن آهن كشور كه گفته شده يكي از مديران دولت فعلي آن را به نام همسر خود ثبت كرده، با دقت و سرعت بررسي و پيگيري شود.

معاون اول رييس جمهور به رييس دبيرخانه ستاد هماهنگي مبارزه با مفاسد اقتصادي دستور داد در خصوص يكي از معادن آهن كشور كه گفته شده يكي از مديران دولت فعلي آن را به نام همسر خود ثبت كرده، با دقت و سرعت بررسي و پيگيري شود.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني دولت ، اسحاق جهانگيري پس از اطلاع از موضوع ياد شده، در پي نوشتي به رييس دبيرخانه ستادهماهنگي مبارزه با مفاسد اقتصادي تاكيد كرد: «موضوع بسيار مهمي است، با دقت و سرعت پيگيري و در صورت صحت مطلب، ضمن ارجاع پرونده به قوه قضائيه، نتيجه گزارش شود.»
معاون اول رييس جمهور در اين پي نوشت همچنين خطاب به وزير صنعت، معدن و تجارت بر ضرورت همكاري آن وزارتخانه براي پيگيري موضوع تاكيد كرد.
گفتني است اخيرا يكي از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با يكي از خبرگزاري ها، مدعي شده بود كه برخي معادن به نام مديران دولتي و خانواده هايشان ثبت شده و اين تخلفات در دولت گذشته و دولت فعلي نيز ادامه دارد. اين نماينده همچنين از ثبت يك معدن آهن به ارزش 10 ميلياردتومان به نام همسر يكي از مديران دولت فعلي خبر داده بود.


 منبع: پايگاه اطلاع رساني دولت
دسته ها : اخبار سياسي
يکشنبه دوم 6 1393 19:49
 

در آستانه هفته دولت و با پيام آرامش و اميد، واحد توليد دي اكسيد اورانيوم غني شده (با غناي كمتر از 5 درصد) روز شنبه 1 شهريور ماه جاري با حضور دكتر علي اكبر صالحي معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان انرژي اتمي و جمعي از معاونين اين سازمان راه اندازي و بهره برداري از آن آغاز گرديد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني دولت، دي اكسيد اورانيوم (UO2) توليد شده در اين كارخانه جهت توليد قرص سوخت و در نهايت توليد مجتمع سوخت نيروگاههايتوليد برق نظير نيروگاه بوشهر مورد استفاده قرار مي گيرد.

 


 منبع: پايگاه اطلاع رساني دولت
دسته ها : اخبار سياسي
يکشنبه دوم 6 1393 19:46
 بانك مركزي در پاسخ به درخواست احمدينژاد-رييس جمهور سابق- براي انتشار عمومي ليست بدهكاران بانكي تاكيد كرد كه بدون اذن قانوني و يا تقاضاي اشخاص، مجاز به افشاي اطلاعات بانكي آنها نيست و در صورتي كه قرار باشد اطلاعاتي با اين مضمون منتشر شود، در درجه اول نياز به اجازه صاحب حساب خواهد بود.
احمدي نژاد

بعداز انتشار اسامي برخي از نزديكان و اطرافيان محمود احمدي‌نژاد در فضاي مجازي و برخي رسانه ها مبني بر دريافت وام هاي غيرقانوني و كلان همچنين بحثهاي مطرح شده در مورد آن در بين نمايندگان مجلس، رييس جمهور سابق در نامه‌اي به رئيس كل بانك مركزي خواستار انتشار عمومي نام بانك يا بانك‌هاي پرداخت كننده و نيز تاريخ و مبلغ وام‌هاي كلان به تفكيك اسامي اطرافيان رئيس‌جمهور دوره نهم و دهم شد.

نامه احمدي نژاد به سيف

در نامه دفتر رييس جمهور سابق آمده بود كه مدتي است توسط شماري از فعالان سياسي و رسانه‌اي و معدودي از نمايندگان مجلس در رسانه‌هاي مختلف داخلي و خارجي، ادعا و اتهامي مبني بر قرار داشتن نام اطرافيان دكتر احمدي‌نژاد در فهرستي با استناد به «ليست محرمانه كميته وصول مطالبات بانك مركزي» مطرح و ارقامي در حد هزاران ميليارد تومان در اين زمينه اعلام شده است؛ اما تاكنوناز سوي هيچ مرجع رسمي و ذيربط در اين زمينه موضع‌گيري و اطلاع‌رساني خاصي انجام نگرفته و همين عدم شفافيت بر شبهات و سوء استفاده‌هايي در فضاي سياسيو رسانه‌اي كشور افزوده است.

اين در حالي است كه در مواردي، حتي ازيكي از نمايندگان مطرح كننده اين اتهام درخواست شده كه «چنانچه در بيان اظهار نظر كذب خود مصِر هستند نسبت به انتشار عمومي نام بانك يا بانك‌هاي پرداخت كننده و نيز تاريخ و مبلغ اين وامهاي كلان به تفكيك اسامي اطرافيان آقاي احمدي نژاد اقدام كند» كه متأسفانه اين درخواست تاكنون بدون پاسخ مانده است.

بر اين اساس احمدي‌نژاد از سيف خواست كه اسامي را براي روشن شدن موضوع و مبرا شدن اطرافيانش كه نامهايشان مدتي در فضاي مجازي در حال چرخش بود اعلام كند.

پاسخ بانك مركزي به درخواست احمدي نژاد

درپي اين نامه، بانك مركزي نيز پاسخ داد كه بدون اذن قانوني و يا تقاضاي اشخاص، مجاز به افشاي اطلاعات بانكي آنها نيست و در صورتي كه قرار باشد اطلاعاتي با اين مضمون منتشر شود، در درجه اول نياز به اجازه صاحب حساب خواهد بود.

احمدي‌نژاداز سيف خواست كه اسامي را براي روشن شدن موضوع و مبرا شدن اطرافيانش كه نامهايشان مدتي در فضاي مجازي در حال چرخش بود اعلام كند

متن پاسخ بانك مركزي به نامه احمدي‌نژاد به شرح زير است:

بسمه تعالي

رياست محترم دفتر رييس جمهور دوره نهم و دهم

عطفبه نامه شماره 93283 / د ن مورخ 6 / 5 / 93 خطاب به رييس كل بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران، به اطلاع مي‌رساند بانك مركزي در راستاي انجام وظيفه قانوني خود و در پيگيري وصول و تعيين تكليف مطالبات غير جاري بانك‌ها نسبت به ارسال ليست پرونده‌هاي عمده ارجاع شده به محاكم قضايي، خدمت رياست محترمقوه قضاييه اقدام نموده است. در اين اقدام به هيچ وجه قصد و نيتي مبني بر انتشار و يا اعلام رسانه‌اي ليست مذكور له يا عليه گروه و يا جريان خاصي مورد نظر نبوده است مضافا اين كه مواردي كه در رسانه‌هاي نوشتاري يا مجازي مختلف مورد اشاره قرار گرفته‌اند، هيچ يك منبع اطلاع خود را ليست ارسالي بانك مركزي اعلام نكرده‌اند.

مع‌الوصف اطلاع دارند بانك مركزي بدون اذن قانوني و يا تقاضاي اشخاص مجاز به افشاي اطلاعات بانكي ايشان نيست و درصورتي كه قرار باشد اطلاعاتي با اين مضمون منتشر شود، در درجه اول نياز بهاجازه صاحب حساب خواهد بود.

بنابراين در صورتي كه نظر بر اعلام عمومي وضعيت حساب‌هاي بانكي افرادي به عنوان اطرافيان آقاي دكتر احمدي نژادباشد، لازم است ليست آن افراد همراه با رضايت كتبي ايشان تهيه و ارائه شود.

بديهي است بعد از وصول مستندات فوق‌الذكر مراتب برحسب مورد به بانك عامل مربوط براي اقدام لازم ابلاغ خواهد شد.

فرآوري: محسن جندقي

بخش اقتصاد تبيان


منابع : ايسنا، فارس، تسنيم

مطالب مرتبط:

آيا بانك‌ها ورشكسته‌اند؟

بانكهاي مركزي ديگر چگونه اند؟

درباره تحريم بانكِ بانك ها


 منبع: تبيان
دسته ها : اخبار سياسي
يکشنبه دوم 6 1393 19:31
 همانگونه كه پيش‌بيني مي‌شد دولت اعتدال توانست از زمان روي كار آمدنش كه بيش از يك سال از آن مي‌گذرد، گام‌هايي اساسي در حوزه سياست خارجي بردارد؛ اگرچه حجم انتقادات از سياست خارجي اين دولت كم نبود و قطعا بيشتر نيز خواهد شد.
سياست خارجي ،ظريف

روحانيدر همان شعارهاي انتخاباتي‌اش بر گسترش فضا و عملكرد ديپلماتيك دولت‌اش تاكيد كرد و قول داد تا فضاي سياست خارجي كشور را تلطيف كند. حجم بالاي تبريك‌‌ها به دولت اعتدال پس از پيروزي و آغاز سفرهاي هيات‌هاي ديپلماتيك به تهران نشان داد كه ورحاني و دولت‌اش در اين امر مي‌‌خواهند خوب عمل كنند. استقبال بسياري از كشورها از روحاني و وزير خارجه قوي‌اش گوياي اين موضوع بود كه دولت روحاني مورد اقبال قرار گرفته و همانگونه كه جوي از اميدرا در كشور ايجاد كرده، در خارج نيز چنين عمل كرده است. اگرچه اخذ راي اعتماد وزير خارجه معرفي شده تا حدودي مسالهه‌ساز بود و انتقاداتي به لحاظ نحوه و كاركرد مجلس از وي مطرح شد، اما نهايتا كسب راي اعتماد مجلس توسط ديپلمات كهنه‌كار يعني مجمد جواد ظريف، تمامي گمانه‌زني‌ها در مورد ايجاد فضاي مطلوب سياست خارجي را به حقيقت نزديك كرد. گام نخست دولت روحاني گرفتنپرونده هسته‌اي كشور از شوراي عالي امنيت ملي و محول كردن وظيفه پيگيري و مذاكره به وزارت خارجه بود كه به نظر مي‌رسد تا حدود زيادي موفق بوده است. استفاده از تيم كارشناسي فني و ديپلماتيك كمك كرد كه در اين زمينه بتوان گام‌هاي اساسي را برداشت. اگرچه عملكرد اين تيم از سوي گروه‌هاي مخالف دولتو از جمله دلواپسان مورد اتفاق نظر نيست و انتقاداتي بر آن وارد شده است، اما حمايت قاطع رهبري معظم انقلاب از اين تيم و نحوه عملكرد آن نشان داد كهمي توان به حصول نتيجه مطلوب اميدوار بود. توافق شش ماهه در مورد مسائل هسته‌اي و آزاد سازي 2/4 ميليارد دلار از دارايي‌هاي ايران و كاستن از فشارها و تحريم‌ها مويد اين مساله بود كه اين تيم بدون افتادن در دام برخي فشارهاي ديپلماتيك غرب و زياده‌خواهي‌هاي آنان مي‌تواند گام هاي موثري در اين زمينه بردارد. اگرچه هنوز به دليل عدم حصول توافق‌ جامع، ‌نمي توان به طور قطع سرنوشت نهايي مذاكرات را تعين كرد اما حداقل مي توان بر اين مساله صحه گذاشت كه تيم ديپلماسي دولت، بر شعارهاي خود مستحكم و استوار است و اينتوان را دارد كه بدون ورود به برخي مباحث حاشيه‌اي و آرماني در فضاي بين‌المللي، منافع ملي را تامين كند و شر برخي كاغذ‌پاره‌ها (بخوانيد قطع‌نامه‌هاي 4 گانه شوراي امنيت در مورد تحريم‌هاي اقتصادي فلج‌كننده ايران) راحت شود.

استقبالبسياري از كشورها از روحاني و وزير خارجه قوي‌اش گوياي اين موضوع بود كه دولت روحاني مورد اقبال قرار گرفته و همانگونه كه جوي از اميد را در كشور ايجاد كرده، در خارج نيز چنين عمل كرده است

و به قول رئيس دولت قبل آب را در جايي بريزد كه مي‌سوزد! آنچه كه مسلم است، تاكيد براين موضوع است كه فضاي بين‌المللي و سياست خارجي فضاي واقع‌گرايانه و دور از خواسته‌هاي آرماني است كه در كنار آن زياده‌خواهي هاي غرب را نيز به عنوان يكي از اين واقعيت‌ها بايد تلقي كرد. از اين روست كه تيم ديپلماسي دولت بارها بر اين مساله تاكيد كرده و وعده عدم عدول از منافع و خط قرمزهايمقرر نظام جمهوري اسلامي را داده است. آينده مذاكرات نشان خواهد داد كه اين تيم تا چه حد در اين زمينه موفق عمل كرده است كه البته نتايج اخير نشانمي دهد كه اين وعده دست‌يافتي است.

در حوزه منطقه‌اي نيز شروع به كار دولت اعتدال همراه بود با برخي تنش‌هاي مذهبي و قومي كه نمونه بارز آن در عراق اتفاق افتاد. حضور گروه تروريستي داعش در اين كشور و كشتار بيرحمانه مردم به نام اسلام، واقعيتي نبود كه بتوان به راحتي از آن گذشت. دولت اعتدال در اين زمينه نيز با همراهي دولت عراق و اتخاذ سياست‌هاي منطقه‌اي و مذاكرات مفصل توانست در اين زمينه گام‌هايي را بردارد. مشكلات مربوط به دولت عراق و مسائل تشكيل دولت جديد، مقوله‌اي بود كه باعث شد ديلماسي ايراني وارد عمل شود. مذاكرات و توصيه‌ها به گروه‌هاي عراقي و فعالشدن در اين حوزه به عنوان كشوري صاحب نفوذ در عراق، شرايط را بهتر كرد. البته نمي‌توان منكر اين مساله بود كه كماكان اين مشكل در عراق باقي است و نيازمند همراهي بيشتر دولت و مردم عراق و صد البته تلاش بيشتر تيم ديپلماسيكشور است. حضور معاون وزير خارجه در مراسم انتقال رياست جمهوري مصر حكايت از اين داشت كه دولت روحاين علاقه‌مند به ادامه تنش‌ها با اين دولت موثر اسلامي نيست و از منظر برقراري رابطه مطلوب با اين كشور، مي‌توان به مقاومتفلسطين نيز كمك‌هايي اساسي كرد. تلاش‌هايي نيز براي بهبود رابطه با عربستان سعودي صورت گرفت كه تاكنون كارساز نبوده و اين دولت متحجر در منطقهكماكان كارشكني‌هاي گسترده خود را در دستور كار دارد.

توجهبيشتر به موضوع افغانستان و نيز موضوع اوكراين و عدم جانبداري بي‌چون و چرا از جدايي‌طلبان اوكراين و تلاش براي حل و فصل موضوع، مورد ديگري است كهبه نظر مي‌رسد مورد غفلت واقع شده و بايد مورد توجه قرار گيرد

ادامهحمايت از دولت بشار اسد در كنار پيروزي مجدد اسد در انتخابات رياست جمهوري، نيز در دستور كار دولت بود كه امروز شاهديم با توجه به تفرقه موجوددر ميان گروه‌هاي تروريستي اين اقدام كه از دولت قبل و حتي از ابتداي انقلاب اسلامي در دستور كار بوده است، امري قابل توجيه و در راستاي منافع كشور و منطقه مي باشد. باز هم نمي توان منكر اين مساله بود كه بخش‌هاي مهمياز سوريه در اشغال تروريست‌هاي مورد حمايت غرب و اعراب متحجر قرار دارد، از اين روست كه بايد دامنه فعاليت هاي ديپلماتيك گسترش يابد تا بتوان براي اين بحران نيز راه برون‌رفتي پيدا كرد.

حوزه مهم و تاثير گذار اروپاكه از اوايل دولت دهم، رابطه مهم و تاثيرگذاري با ايران نداشته نيز در دولت روحاني وارد فاز جديد شده است. تلاش براي بهبود رابطه با انگلستان و بازگشت سفرا، سفر مقامات مختلف اروپايي به ايران و ملاقات ويز خارجه با سران و وزراي اروپايي، نشان دهنده عمق تلاش‌هاي ديپلمايتك در اين حوزه تاثيرگذار و مهم بين‌المللي بدون تعصبات نابه جا و دشمن قلمداد كردن آنهاست.

مذاكرات صريح و مستقيم ايران با عامل اصلي تحريم ايران يعنيايالات متحده نيز حكايت از شناخت دقيق مشكل و مسائل پيرامون آن دارد كه باحميات رهبري انقلاب نيز مواجه شده است.

سياست خارجي

اقدامجنايت‌بار رژيم صهيونيستي در غزه زمينه‌اي را فراهم كرد كه دستگاه ديپلماسي كشور بتواند با اقداماتي ديپلماتيك از رنج و آلام مردم بي‌‌دفاع غزه بكاهد. مذاكرات و رايزني‌هاي موثر ايران با عوامل موثر منطقه‌اي و فرامنطقه‌اي براي برقراري آتش بس و در كنار آن تشكيل جلسه گروه فلسطين جنبشعدم تعهد نشان داد كه اين دولت هم پايبندي لازم به آرمان ها و شعارهاي انقلاب و نظام اسلامي در حمايت از مردم فلسطين را دارد و هم هرآنچه در تواندارد براي محكوميت و كمك به اين مردم بي‌دفاع را به صحنه مي‌آورد. هم‌اكنون آرامش نسبي در غزه برقرار شده اما اين به معناي پايان سبعيت رژيم صهيونيستي نيست و در اين زمينه بايد اقدامات موثرتري صورت گيرد.

با تمام اين تفاصيل معلوم مي‌شود كه دولت اعتدال به شعارهاي حوزه سياست خاريج خود پايند است و از برخي تفكرات زنگار گرفته در مورد دشمن تلقي كردن تمام كشورها و داشتن توهم توطئه به‌دور است اما به نظر مي رسد در حوزه عمل در برخي از موارد كم‌كاري جدي مشاهده مي‌شود كه بايد در اين زمينه اقدامات اساسي صورت گيرد. نكته اول در اين مقوله توجه تام و بيشتر به موضوع عراق و رايزني با گروه‌هاي سياسي اين كشور و حتي الامكان مذاكره با طرف هاي درگير در موضوع عراق، براي سامان يافتن دولت عراق و مبارزه با گروه داعش است. به نظر مي‌رسد در اين زمينه مذاكره با نوري المالكي براي انصراف از نخست وزيريدور سوم در اين كشور و يا مذاكره با گروه هاي عراقي براي قبول نخست وزيري مالكي و همراهي با وي، در صورت عدم انصراف مالكي، يكي از گام‌هاي اساسي قابل توجه است. همچنين مذاكره با كردستان عراق براي تغيير نظر آنان در راستاي جدايي كه مي‌تواند تبعات بسياري براي منطقه و از جمله ايران پديد آورد، در دستور كار قرار گيرد.

توجه بيشتر به موضوع افغانستان و نيزموضوع اوكراين و عدم جانبداري بي‌چون و چرا از جدايي‌طلبان اوكراين و تلاشبراي حل و فصل موضوع، مورد ديگري است كه به نظر مي‌رسد مورد غفلت واقع شدهو بايد مورد توجه قرار گيرد. نقطه ضعف ديگر دستگاه ديپلماسي شايد در جداييشبه جزيره كريمه ديده شد كه تا حدودي انفعالي و غير قابل توجيه بود. اگرچهشايد بحث مذاكرات ايران و 1+5 در آن برهه را بتوان عاملي براي عدم ورود بهموضع تلقي كرد.

در مجموع دولت اعتدال در طول يك سال گذشته، عملكرد موثر و قابل قبولي در حوزه سياست خارجي داشته كه به نظر نگارنده با توجه بهعزم دولت براي شنيدن انتقادات، مي توان نسبت به نتيجه مطلوب آن در پايان دوره دولت يازدهم اميدوار بود.

هاتف پور رشيدي

بخش سياست تبيان

مطالب مرتبط:

ناگفته هايي از جلسه غيرعلني ظريف و نمايندگان

واكنش ظريف به «مهرورزي در معابر پايتخت»

ظريف: ما ملت دلاوريم نه دلواپس


 منبع: تبيان
دسته ها : اخبار سياسي
يکشنبه دوم 6 1393 19:16
 

بابك زنجاني عمدتا در بند عمومي است/اگر بدهي او صاف شود، در مجازاتش خيلي تخفيف مي گيرد/اعلام آمادگي فرديبراي پرداخت بدهي‌هاي زنجاني صحت ندارد

 عزتالله يوسفيان ملا عضو كميته تحقيق و تفحص از پرونده بدهي ميلياردر معروف گفت كه در صورت پرداخت بدهي بابك زنجاني، تخفيف زيادي در حكم او داده مي شود.
پايگاه خبري تحليلي انتخاب (Entekhab.ir) :


عزت الله يوسفيان ملا عضو كميته تحقيق و تفحص از پرونده بدهي ميلياردر معروف گفت كه در صورت پرداخت بدهي بابك زنجاني ، تخفيف زيادي در حكم او داده مي شود.

نماينده مردم آملدر گفتگو با خبرنگار �انتخاب� گفت: در حال حاضر، اموال بابك زنجاني در داخل كشور به فروش گذاشته شده است و ما پيگري اموال خارج از كشور او نيز هستيم.

وي افزود: ممكن است بانك بابك زنجاني در تاجيكستان وجود خارجي نداشته باشد اما او اموال فراواني در خارج از كشور دارد.

يوسفيان ملا با بيان اينكه نبايد در مجازات بابك زنجاني عجله كرد گفت: ما همچنان منتظر شناسايي اموال اين فرد در خارج از كشور هستيم.

وي افزود: البته اتهامات ديگري از جمله پرداخت رشوه در پرونده زنجاني وجود دارد كه بايد به آنها نيز رسيدگي شود.

عضو كميته تحقيق و تفحص از پرونده بدهي زنجاني اضافه كرد: اگر بدهي زنجاني صاف شود، در مجازاتش خيلي تخفيف مي گيرد.

وي در توصيف شرايط فعلي بابك زنجاني گفت: هم اكنون اين فرد در زندان اوين بسر مي برد و اگر لازم باشد به انفرادي منتقل مي شود اما عمدتا در بند عمومي است.

عزت الله يوسفيان ملا ضمن تكذيب پيشنهاد فردي از خارج از كشور براي پرداخت بدهي زنجاني گفت: اين ماجرا حقيقت و مبنايي نداشت.
دسته ها : اخبار سياسي - نفت
جمعه سی یکم 5 1393 19:33
خبرگزاري آريا-تلاش وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي و همكارانش در جهت رفع نواقص و محدوديت ها بوده است.
 

خبرگزاري آريا-  وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي مانند ساير نهادها و سازمان نواقصي دارد ولي تلاش وزير و همكارانش در جهت رفع نواقص بوده است.
يوسفيان ملانماينده مجلس و عضو كميسون فرهنگي مجلس درباه نهادهاي كه در حوزه توليد علم فعاليت مي كنند به آريا مي گويد:� نهادها توليد كننده علم تنها مختص بهوزارت علومو حوزه ها ي علميه نيستند بلكه تمامي نهادها و موسساتي كه در اين زمينه فعاليت مي كنند نيز در اين نقش سهيم اند همچنانكه رسانه ها، مدارس و .... نيز در اين مهم نقش دارند.�
وي مي افزايد:� البته بيشترين انتظار را بايد در اين زمينه از وزارت علوم و حوزه هاي علميه و ساير نهادهايي كه بودجه هم دريافت مي كنند داشته باشيم.�
عضو كميسيون برنامه، بودجه و محاسبات همچنين مي گويد:� توليد علم جرياني ساري در جامعه است. اين جريان بيشتر در دانشگاه ها و سپس حوزه هاي علميه شكل مي گيرند، اما ساير تشكل ها نيز در شكل گيري آن نقش دارند.�
يوسفيانملا در پاسخ به اين سوال كه انتظارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي بايد به چه نحوي باشد؟ مي گويد:� نقش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي تصدي گري نيست بلكه سياستگزاري ها از جمله وظايف اين وزارت خانه است. �
وي تاكيد مي كند:� با توجه به تقسيم وظايف در نهادها و وزارت خانه هاي مختلف بايد در راستاي تعريف هاي مربوطه از يك وزارتخانه انتظار داشته باشيم.�
اين نماينده مجلس شوراي اسلامي با اشاره به كامل نبودن تمامي وزارتخانه ها در انجام وظايف خود، مي گويد:� نمي توانيم يك نهاد، سازمان و وزارتخانه اي را در كشور پيدا كنيم و ادعا كنيم كه به تمامي وظايف خود به نحو احسنت عمل مي كند، زيرا به واقع چنين چيزي وجود ندارد.�
وي ادامه مي دهد:� وزارت ارشاد نيز مانند تمامي نهادها و ارگان ها نيز داراي ضعف هايي هست اما اين ضعف ها و نقص ها نه ضعف شخص وزير ارشاد بلكه ضعف هاي ساختاري است و وزير ارشاد نيز به دنبال رفع نواقص و محدوديت هاست.�
يوسفيان ملا در پايان مي گويد:� وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي تا به امروز عملكرد خوبي داشته است و در جهت رفع محدوديت ها و نقص ها گام برداشته است.�

جمعه سی یکم 5 1393 19:28

پرچم‌هاي داعش كجا چاپ مي‌شود؟


سنديديگر از كساني كه داعش را پس مي زنند اما دستشان در آستين داعش است. بيشترمردم منطقه مي دانند كه نقش آل سعود و گسترش گروه هاي تكفيري در منطقه چگونه است، به نوعي رشد و توسعه گروه هاي تكفيري و تروريستي در گرو سعي و تلاش شاهزادگان آل سعود است.
فروش زنان داعش
روزنامهفرامنطقه اي "الحيات" در شماره روز گذشته خود با انتشار گزارشي در اين باره فاش كرد كه تمامي پرچم، تي شرت، و وسايل تبليغاتي گروهك تروريستي – تكفيري �دولت اسرائيلي عراق و شام� موسوم به "داعش" در عربستان سعودي چاپ وتوليد مي شود!

اين روزنامه در ادامه گزارش خود نوشت: عربستان سعودي به نوعي قصد دارد كه افكار عمومي جهان را از ارتباط ميان گروهك "داعش" و آل سعود منحرف كند اما آل سعود ديگر قادر به اين كار نيست زيرا همگان واقعيت را مي دانند!

"الحيات" در اين گزارش همچنين نوشت: بيشتر مردم منطقه مي دانند كه نقش آل سعود و گسترش گروه هاي تكفيري در منطقه چگونه است، به نوعيرشد و توسعه گروه هاي تكفيري و تروريستي در گرو سعي و تلاش شاهزادگان آل سعود است.

روزنامه الحيات در پايان نوشت: ديگر نمي توان افكار عمومي را نسبت به آل سعود تغيير داد.

روزنامهالحيات در خبري ديگر نوشت: نيروهاي گشتي منطقه الشرقيه عربستان پس از مشاهده خودرويي با نماد داعش، يك خانواده عربي يكي از كشورهاي خليج [فارس] را مورد بازجويي قرار دادند و اين بازجويي چند ساعت به طول انجاميد و پس ازآن نيروهاي گشتي، بعد از زدودن نماد داعش از روي خودرو، به آنان اجازه عبور از گمرك عربستان و بازگشت به كشورشان را صادر كردند.

عربستانسعودي به نوعي قصد دارد كه افكار عمومي جهان را از ارتباط ميان گروهك "داعش" و آل سعود منحرف كند اما آل سعود ديگر قادر به اين كار نيست زيرا همگان واقعيت را مي دانند!

داعش يك خبرنگار آمريكايي را ذبح كرد

گروه تروريستي �داعش� با انتشار ويدئويي مدعي شد كه خبرنگار آمريكايي را كه از دو سال قبل در سوريه ربوده شده بود، سر بريده است.

گروه تروريستي �داعش� با انتشار ويدئويي مدعي شد كه خبرنگار آمريكايي را كه از دو سال قبل در سوريه ربوده شده بود، سر بريده است.

فرآوري: امير رضواني

بخش سياست تبيان


منابع : دانا/ مشرق

دسته ها : اخبار سياسي
چهارشنبه بیست و نهم 5 1393 16:17

داعش در ايران ديده شده؟!


خبرهاي متفاوتيمبتني بر ديده شدن نيروهاي داعش در ايران مخابره شده است و  خود آنها نيز گاها تهديداتي را مطرح مي كنند، داعش تا چند كيلومتر در داخل ايران توان وارد شدن دارد؟


داعش

سال2011 با ناآرام شدن سوريه اين كشور محل جولان گروهاي تكفيري و تروريستي شدو اكنون سه سال است كه با بحران و ناآرامي دست و پنجه نرم مي كند. 

 درميان اين گروه  از تكفيري ها عرب ديده مي شوند تا تروريست هاي چشم آبي اماشايد نام داعش را بيشتر از بقيه گروه ها شنيده باشيد. اين گروه  كه خود رادولت اسلامي عراق و شام مي نامند حالا بعد از سوريه  به عراق رفته اند تا به خيال خود بتوانند بعد از ناكامي قسمتي  ديگر از دولت خود را در عراق به پيش ببرند.

داعش مدت سه ماه است كه در عراق مشغول جنايات وحشتناك و غارت است. شايد روزي  نباشد كه خبر جديدي از جنايت هاي داعشي ها در رسانه ها منتشر نشود اين گروه  تكفيري كه با حمايت هاي مثلث عربي، غربي و  صهيونيستي به پيش مي رود مي خواهند مركز خلافت خود را در شام بنا كند و درميدان اصلي آن نيز مجسمه يزيد را بگذارند، اعتقادي كه نشان از ريشه هاي  اعتقادي اين گروه در پازل مديريت صهيونيستي جهان دارد.

انها از بدو ورود به سوريه بارها به امكان مقدس هجوم برده و هتك حرمت ها انجام داده اندكاري كه در عراق هم ادامه داده شد و حال كشورهاي ديگر چون لبنان و تركيه را تهديد مي كنند، خطر آنها تا بيخ گوش كشورهاي عربي حامي نيز رفته است. زماني خبر ورود به مرزهاي عربستان توسط اين گروه منتشر شد اما تهديدهاي اينگروه ايران را نيز در برگرفته است و چندي پيش  اين گروهك در صفحات توئيتر خطاب به تمامي شيعيان نوشت: �رافضي�ها بدانند كه هدف ما تخريب نماد شرك آلود در نجف، كربلاء و سامرا است. بدانيد كه بعد از تخريب اين نمادها در عراق به ايران خواهيم آمد و مشهد ايران را با خاك يكسان خواهيم كرد.

 آنها از تمامي مسلمانان درخواست كرده بودند كه براي تطهير زمين از �رافضي�ها بسيج شوند، تا هر چه سريعتر اسلام اصيل در جهان جريان يابد.

مسلما داعش در جبهه هاي فعلي مقابل مقاومت و ايران شكست خواهد خورد و جايي براي ورود به ايران نخواهد داشت

تابه حال خبرهاي مختلفي مبني بر حضور نيروهايي از داعش در ايران منتشر شده است كه مورد تكذيب قرار گرفته است موضوعي كه يقينا آرزوي ديرينه اين گروه وحاميان مالي و فكري انها مي باشد تا ايران را به عنوان مركز تشيع و مقاومتدر هم بشكنند اما آيا واقعا چنين چيزي امكان پذير است در اينباره به واكنشاحمدي مقدم به خبر حضور داعش در مرزهاي شرقي بسنده مي كنيم كه گفت" داعش كجا؟، مرزهاي ما كجا؟؛ آنها خيلي از مرزهاي ما دور هستند. البته ما تحركات آنها را رصد مي‌كنيم و كاملاً هوشيار هستيم"

داعشيها سعي دارند با همان حربه جنگ رواني ايران را هم تهديد كنند اما داعش واقعا در جدي ترين حالت خود تهديدي براي ايران مي باشد يا بايد به دنبال كشوري ديگر گشت؟

داعشي ها به  آمريكايي ها هشدار داده اند كهدر صورت ادامه حمله هوايي عليه رزمندگانش ، امريكايي ها را درهرنقطه ازجهان هدف قرارخواهند داد  اين دقيقا مشتي از خروار همان تهديد جدي است كهداعشي ها و گروه هاي تروريستي  ديگر خواهند داشت زماني امريكا با ايجاد القاعده براي مقابله با شوروي در منطقه مي خواست ورق را به نفع خود برگرداند اما بعدها خود اين گروه تهديدهاي زيادي براي او در  خاورميانه داشتند اما تروريست هاي عرب زبان تنها تهديد براي امريكا و هم پيمانان ان نيستند بلكه  اينبار پاي تروريست هاي چشم آبي در ميان است.

داعش

تروريستهاي چشم ابي كه  پا به پاي تكفيري ها در سوريه اموزش ديده و جنگيده اند و حال مايه نگراني سران كشورهاي غربي شده اند موردي كه امريكا بعد از بازگشت سربازانشان از جنگ ويتنام آن را  تجربه كرد. ابتداي شكل‌گيري بحران سوريه اين  تروريست‌ها از كشورهاي عربي و آفريقايي و كشورهاي حوزه قفقاز و حتي اروپا به اين كشور گسيل شدند مطابق آمار هزاران نفر براي جهاد به اين كشور وارد شدند، از ميان اين تعداد آلمان با 668 تروريست، فرانسه با 450 و انگليس با 400 تروريست بيشترين حجم فراواني تروريستهاي اروپايي در سوريه رابه خود اختصاص داده اند و در مراتب پايين تر اين ليست بلژيك با 85 و هلند با 107 تروريست قرار داشتند.

 نيويورك تايمز درباره انها اينگونه مينويسد كه  محرك اصلي اين افراد �مذهب� بوده و  اكثريت آنها كساني هستند كهيا به اسلام گرويده‌اند يا مهاجراني با پيشينه يا تبار اسلامي هستند افراط‌گرايي مذهبي اين جهادي‌ها، تجربه نظامي‌شان در سوريه و آزادي عملي كهدر مسافرت در اروپا و آمريكا دارند تركيبي بالقوه مهلك است.

اما واكنش هاي بسيار ديگري نيز دراينباره ميان رسانه و شخصيت هاي سياسي غرب بروز يافته است �ماتيو اولسن� مدير مركز ملي مبارزه با تروريسم در ايالات متحده به تازگي در يك كنفرانس در مورد سوريه اعلام كرد كه اين جهادي‌ها �‌مي‌توانند به عنوان بخشي از جنبش جهادي به اروپاي غربي و البته ايالات متحده بازگردند.�

چندي پيش 22  سفارتخانه و كنسولگري آمريكا و سفارت‌خانه‌هاي فرانسه، انگليس و آلمان در يمن و چند كشور آفريقايي و خاورميانه به دليل احساس تهديد تروريست هاي القاعده تعطيل شدند مواردي را در روسيه و اوكراين شاهد بوديم اما حال اين تازه شروع جرياني است كه اين نگراني ها پيرامون آن شكل گرفته اند.

بايدمنتظر بود تا چاقو دسته خود را ببرد مقصر اين جريان نيز كسي جز خود امريكاو هم پيمانان انها در اروپا و منطقه خاورميانه نيستند انها بايد منتظر باشند دود اين اتش براي چندمين بار به چشم خودشان برود و جالب آنكه اين موضوع براي سلطه طلبان تجربه نمي شود و جان هزاران نفر را در كل جهان به خاطر منافع سياسي و اقتصادي خود به خطر مي اندازند و بايد جوابگوي نارامي ها و خسارات جاني و مالي باشند

در اينباره هفته‌نامه "ساندي‌تايمز" به نقل از مقامات امنيتي انگليس از بازگشت صدها تبعه اين كشور بعد از جنگ در سوريه خبر داده و چنين نوشته است كه ورود اين افراد به انگليس سرويس‌هاي امنيتي اين كشور را به حالت آماده‌باش درآورده و مقامات ارشد سرويس‌هاي اطلاعاتي انگليس بر اين نظرند كه  حدود 250 نفر از اتباع "تندرو" اين كشور كه براي حضور در جنگ سوريه به آن كشور سفر كرده بودند، حالا به انگليس بازگشته و ممكن است دست به عمليات‌هاي تروريستي بزنند  شبكهخبري سي بي اس نيز در گزارشي به نقل از يك منبع موثق اطلاعاتي گزارش داد كه توطئه بزرگي در شرف وقوع است و تيم اجراي اين توطئه انتخاب شده و كار خود را آغاز كرده است. در همين راستا فرانسوا اولاند،‌ رئيس جمهوري فرانسه نيز گفت كه ما دلايل و شواهدي در دست داريم كه ثابت مي‌كند تهديد بسيار جدياست و ديگر كشورها نيز گام‌هاي مشابه برداشته‌اند. بنابراين سفارت فرانسه در يمن براي چند روز بسته خواهد بود. ما همچنين بايد حداكثر هوشياري خود رادر هفته‌هاي آينده حفظ كنيم به خصوص براي افرادي كه به اين منطقه مسافرت مي‌كنند.

همچنين  ويليام هيگ وزير امور خارجه انگليس كه از حاميان سرسخت تسليح و تجهيز تروريست‌هاي فعال در سوريه بود اعتراف كرد كه هر اندازه درگيري ها در سوريه ادامه داشته باشد، خطرات آن براي غرب نيز افزايشخواهد داشت. هيگ اذعان كرد كه  شايد زماني كه اين نيروها به سوريه عزيمت مي‌كنند براي ما خطري نداشته باشند اما اگر از اين نبرد سالم بازگردند، ممكن است با ايدئولوژي خشن تر و با تجربه بيشتر در به كارگيري سلاح‌ها و مواد منفجره باز گردند. پليس فدرال آمريكا(FBI) نيز با لحني مشابه لحن وزيرامور خارجه انگليس هشدار داد بازگشت تبعه‌هاي آمريكايي حاضر در مبارزه مسلحانه در سوريه به كشور خود مي‌تواند عواقب امنيتي گسترده‌اي براي اين كشور به همراه داشته باشد.

مسلما داعش در جبهه هاي فعلي مقابل مقاومت و ايران شكست خواهد خورد و  جايي براي ورود به ايران نخواهد داشت بايد منتظر بود تا چاقو دسته خود را ببرد مقصر اين جريان نيز كسي جز خود امريكا و هم پيمانان انها در اروپا و منطقه خاورميانه نيستند انها بايدمنتظر باشند دود اين اتش براي چندمين بار به چشم خودشان برود و جالب آنكه اين موضوع براي سلطه طلبان تجربه نمي شود و جان هزاران نفر  را در كل جهان به خاطر منافع سياسي و اقتصادي خود به خطر مي اندازند و بايد جوابگوي نارامي ها و خسارات جاني و مالي باشند.

امير رضواني

بخش سياست تبيان

مطالب مرتبط:

خطر داعش به اوباما و مرسي رسيد

داعش به دنبال دختران مجرد عراقي

اعترافات تكان‌دهنده فرمانده بعثي در سامرا

دسته ها : اخبار سياسي
چهارشنبه بیست و نهم 5 1393 14:32


رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، در ديدار اخير خود درباره اقدامات اخير داعش در عراق واكنش نشان داده است.

متن كامل اين مطلب را مي توانيد در اينجا مشاهده كنيد

دسته ها : اخبار سياسي
سه شنبه سوم 4 1393 22:11
X